Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Heltborg Kirke, præster mm.

3/22

KONFIRMATION

Datering: 1921

KONFIRMATION 1921. 1. INGA SELMER, 2. HELENA KAPPEL, 3. KAREN SØRENSEN, 4. DORTHEA MARTINUSEN, 5. ELLEN CHRISTENSEN, 6. AGNES POULSEN, 7. KAREN BJERREGAARD, 8. MARY CHRISTENSEN, 9. META KNUDSEN, 10. KATHRINE NIELSEN, 11. SØRINE JENSEN. 1. VISTHI KJÆRGAARD, ADOLF SØNDERGAARD, AAGE MADSEN, POUL KRISTENSEN, LAURIDS GRØNKJÆR. OPLYSNINGER FRA BAGSIDEN AF BILLEDET. AFLEVERET AF OLGA BLIKSTED, VILLERSLEV.


Konfirmation 3. april 1921


Inga Cornelia Rosenvinge Selmer (1904-) er født i Hurup og datter af isenkræmmer Carl Vilhelm Selmer og Petrea Andrea Bømler.


Helene Kappel (1905-) er født i Børglum skole og er datter af førstelærer Johannes Kappel og Agnete Rudbeck.


Karen Sigrid Sørensen (1906-) er født i Toftlund, Ikast og er datter af sognemissionær Søren Andreas Sørensen og Nielsine Graversen.


Dorthea Martinussen (1906-) er født i Hurup og er datter af portør Martin Martinussen og Ane Dorthea Pedersen.


Ellen Kristine Pilgaard Kristensen (1906-) er født i Hurup og er datter af snedker Kristen Jensen Kristensen og Maren Pilgaard.


Agnes Jakobine Poulsen (1906-) er født i Dover, Ydby og er datter af vejmand Niels Kristian Poulsen og Petrine Simonsen.


Karen Johanne Bjerregaard (1906-) er født i Hurup og er datter af slagter Martin Anthon Madsen Bjerregaard og Kirstine Christensen.


Mary Louise Theodora Holmgaard Kristensen (1907-) er født i Gamstrup, Roslev og er datter af portør Kristen Kristensen og Eleonora Kirstine Kristensen.


Meta Marie Julie Kristine Knudsen (1907-) er født i Thisted og er datter af vognmand Frederik Knudsen og Ane Marie Madsen.


Nielsine Kathrine Nielsen (1907-) er født i Hurup og er datter af vognmand Laust Peter Nielsen og Dagmar Elisabeth Pallisgaard.


Elise Sørine Jensen (1907-) er født i Jestrup, Lyngs og er datter af husmand Poul Nørgaard Jensen og Petrea Kathrine Larsen.


Jens Adolf Søndergaard Andersen (1907-) er født i Hammel og er søn af malermester Jeppe Kristian Søndergaard Andersen og Marie Kirstine Petersen.


Aage Peter Madsen (1907-) er født i Ettrup, Hurup og er søn af husmand Jens Kristian Madsen og Andrea Margrethe Jensen.


Poul Kristian Kristensen (1907-) er født i Vester Ulsted, Vestervig og er søn af husmand Søren Kristian Christensen og Kirsten Marie Jensen.


Laurids Bernhard Grønkjær (1907-) er født i Morup, Bedsted og er søn af værkfører Niels Peter Grønkjær og Inger Marie Overgaard Madsen.


Konfirmation 2. oktober 1921


Elisabeth Schulz Bloch (1906-) er født i Voer og er datter af postmester Jens Niels Bloch og Marie Schulz


Anna Agda Arden (1907-) er født i Haderslev, Frue og er datter af apoteker Hans Siig Arden og Anna Margrethe Caroline Jensen


Mathilde Ingeborg Møller (1907-) er født i Viborg Domsogn og er datter af gartner Holger Frederik Fæster Møller og Ingjerd Rasmussen


Kathrine Marie Nielsen Sigh (1907-) er født i Hurup og er datter af landpostbud Niels Christian Nielsen Sigh og Karen Jensen


Gudrun Jensen (1907-) er født i Balsby, Hurup og er datter af gårdejer Anders Nikolaj Jensen og Else Marie Jensen Balsby.


Martine Andrea Kammersgaard (1907-) er født i Hurup og er datter af husejer Poul Kristian Kammersgaard og Tomine Marie Nielsen.


Visti Anthon Kjærgaard (1906-) er født i Hurup og er søn af gårdejer Jens Andersen Kjærgaard og Thomine Marie Mikkelsen.


Kaj Richard Kristian Nielsen (1907-) er født i Hurup og er søn af vognmand Jens Nielsen og Marie Kathrine Nielsen.


Carl Ejnar Vittrup (1907-) er født i Lemvig og er søn af Ane Marie Kristensen. Hans plejeforældre er bager Niels Peter Odgaard og Nikoline Marie Kristensen.


Asger Suhr Hansen (1907-) er født i Hurup og er søn af fotograf Marius Hansen og Nanna Suhr.


Axel Gunnar Kristensen (1907-) er født i Hurup og er søn af mejeribestyrer Hans Kristian Kristiansen og Inger Marie Sørensen.


Billednr: 52271