Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Hurup, Personer


Notice: Undefined offset: 2536 in /home/thistedbilleder/public_html/panels/image/imagepanel.php on line 13

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/thistedbilleder/public_html/panels/image/imagepanel.php on line 13

2537/1843

Christensen

Ejendomshandler Niels Emil Christensen, Hurup. Gift.

Elværksbestyrer Svend Christensen, Hurup. Gift med Margit. 3 børn. Søn af Niels Emil Christensen.

Mestersvend og pelsfarmer Tage Christensen, Hurup. Gift med Inger Hedegaard. Søn af Niels Emil Christensen.

 

Selma Petrea Christensen (1912-) er født i Ydby og er datter af ejendomskommisionær, Niels Emil Christensen og Ane Margrethe Kirstine Larsen.

 

Elektricitetsværksbestyrer, Svend Christensen (1915-) er født i Hvidbjerg og er søn af ejendomsmægler, Niels Emil Christensen og Ane Margrethe Kirstine Larsen. Han blev gift i Aarhus i 1946 med Margit Skou (1925-)

 

Slagtersvend, Tage Christensen (1916-) er født i Heltborg og er søn af gårdejer, Niels Emil Christensen og Ane Margrethe Kristine Larsen. Han blev gift i Ydby i 1941 med Inger Hedegaard (1913-) der er født i Ydby og er datter af gårdejer, Mads Peitersen Hedegaard og Maren Kathrine Christensen.

 

Lydia Christensen (1917-) er født i Hurup og er datter af ejendomsmægler, Niels Emil Christensen og Ane Margrethe Kristine Larsen.

 

Ellen Dorthea Christensen (1919-) er født i Hurup og er datter af ejendomskommisionær, Niels Emil Christensen og Ane Margrethe Kirstine Larsen. Hun blev gift i Thisted i 1947 med dekoratør, Sven Aage Kielstrup (1921-) der er født i Fåborg og er søn af konditor, Marius Kristian Kielstrup og Anna Kirstine Jensen.

Foto: A.B. Hansen

Billednr: 87627