Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Kallerup - Kallerup Hede

3/10

Foran Nybyes gamle hus i Kallerup

Datering: Ca. 1926

Et gammelt billede fra ca. 1926, det er helt sikkert taget foran Nybyes gamle hus i Kallerup.Det er stående fra venstre min mormor Ane Dusine Nyby, Anders Christensen Saugbjerg og hans kone Jensine Andrea født 11.december 1877, hun er det ældste barn af Niels Mathias Jensen Nyby og hustru Caroline Marie Nyby.Siddende er det min oldefar Niels Mathias Jensen Nyby med sit barnebarn Marie Nielsine, på skødet, det er min mor som lille, hun er datter af Ane Dusine, den gamle dame er min oldemor Caroline Marie Nyby og sidst en feriepige fra København, der hedder Dagny, hun kom på ferie i Næstrup hos Anders og Jensine Andrea Saugbjerg i mange år.Afleveret af Ulla Nyby, Holstebro.

 

Ane Dusine Nyby (1899-) er født i Kallerup og er datter af husmand, Niels Martinus Jensen Nyby og Karoline Marie Olesen. Hun blev gift i 1927 i Kallerup med Anders Frost Mikkelsen (1890-) der er født i Sjørring og er søn af murer, Christen Mikkelsen og Anne Cathrine Jensen.

Jensine Andrea Nyby (1877-) er født i Hvidbjerg, Mors og er datter af husmand, Niels Mathias Jensen Nyby og Karoline Marie Olesen. Hun blev gift i 1905 i Sjørring med husejer, Anders Kristensen Saugbjerg (1876-) der er født i Næstrup og er søn af husmand, Kristen Madsen Saugbjerg og Ane Kathrine Pedersen.

Marie Nielsine Nyby (1920-) er født på Rigshospitalet, København og er datter af Ane Dusine Nyby.

Niels Mathinus Jensen Nyby (1850-1931) er født i Redsted og er søn af sognefoged, Jens Olesen Nyby og Anne Andersen. Han blev gift med Caroline Marie Olsen (1858-1937) der er født i Nykøbing og er dater af murer, Niels Peter Olsen og Johanne Hejbjerg. De er begravet på Sjørring kirkegård.

 

Billednr: 46879