Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Sjørring - Sport

5/225

Sjørring 1948

Sjørring Vold 1948.
Set fra venstre: ukendt, Anna Sørensen, Dagny Gregersen, ukendt, Jenny Christensen, ukendt, ukendt, Agnethe Jeppesen, Thorsted.
2. række fra venstre: Dagny Poulsen, Næstrup, Meta Vestergaard, Sjørring, ukendt, Tove Krogh Jensen, Sjørring, Dorthea Jensen, ukendt, ukendt, Rosa Hede.
3. række fra venstre: Karen Vestergaard, Næstrup, ukendt, Grethe Nystrup, ukendt, ukendt, Gerda Sørensen, Sjørring, Lydia Saugbjerg, Sjørring.
Billede og oplysninger fra Dagny Hove f. Poulsen, Sjørring til Jettes Arkiv, Vangså 2006
 
Lydia Saugbjerg var datter af Smed Karl Saugbjerg og hustru Marianne Saugbjerg, Karl Saugbjergs farbror var Anders Christensen Saugbjerg født i 1876 i Kallerup, gift i 1905 med Jensine Andrea Saugbjerg født Nyby i 1877 i Hvidbjerg, Anders var søn af Christen Madsen Saugbjerg og hustru Anna Cathrine født Pedersen, Jensine Andrea var datter af Niels Mathias Jensen Nyby født i 1850 i Redsted og hustru Caroline Marie født i 1858 i Nykøbing Mors. Anders og Andrea boede på en lille ejendom i Næstrup ( Næstrupvej nr. 54 ell. 56, den ligger der endnu, og beboes af bageren i Sjørrings datter og svigersøn) og i Dissingsgade nr.3 i Sjørring,de boede deres sidste år på De gamles hjem i Sjørring, hvor Anders døde i 1963 og Andrea i 1974. Lydia Saugbjerg boede som barn og ung i Dissingsgade, hvor hendes far havde smedie i mange år, hun blev gift med Ejner Block og boede i Thisted, hvor hun døde, jeg mener hun har en datter.Jeg har de nøjagtige datoer på Anders og Andrea og ligeledes billeder af dem, hvis nogle i Saugbjerg familien ønsker at se dem. Andrea var min mor Marie Nielsine Nybys moster. Min mormor var Ane Dusine Nyby født i 1899 i Kallerup hun blev gift i 1927 med Anders Frost Mikkelsen født i 1890 i Sjørring, han var søn af Murer Christen Mikkelsen og hustru Anna Cathrine Jensen. Er der nogle, der har kendskab til Anders Frost Mikkelsens familie og måske datoen på,hvornår han er død?
Indsendt af Ulla Nyby, Holstebro.
E-mail:unyby@webspeed.dk

 

Billednr: 15550