Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Thisted Store Torv

34/177

Storetorv med hjørnet Jernbanegade-Storegade.

Storetorv med hjørnet Jernbanegade-Storegade. Tid: Formentlig efter 1954, da bil nr. 2 fra venstre (Austin) menes at være fra dette år.
 
24-12-2013 Karl-Ejner Pedersen Ægirsvej 37 7000 Fredericia:
Johs. Agerholm flyttede over på hjørnet med sin isenkræmmerbutik 1955/56 for derefter at flytte ned i Storegade i Valdemar Schmidt gamle butik.
 
 
26-12-2013 Ulla Nyby, Holstebro:

Billede af Storetorv som jeg husker det fra min barndom og ungdom. Der hvor der står National lå Magasin Nora, og Familien Nora og Orla Andersen boede på 2. sal over butikken, de boede til venstre og havde det store vindue i spisestuen og til venstre derfor var karnappen med vinduer i dagligstuen, bagved spisestuen var der køkken med en dør ud til bagtrappen hvor der lå et toilet, fra dagligstuen kom man ind i et soveværelse og derfra ind i endnu et værelse, fra bagtrappen kunne man komme op på loftet hvor der blev tørret tøj og der var også et pigeværelse tilhørende fam. Andersen en ung pige der hed Lis boede i dette værelse, hun var fra Vesløs mener jeg og i butikken var der en frøken Lynge, hun blev senere gift med en mekaniker de havde forretning på hjørnet af Bryggerivej, og Lis flyttede senere til Holstebro, hvor hun var i huset hos doktor Christensen i Danmarksgade, han var også militærlæge på kasernen i Holstebro. Jeg var barnepige for Annemette, Kirsten og Edward Amby Andersen efter skoletid og senere var jeg ung pige i huset hos Andersens

Billednr: 676