Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Tage Jensen om Sjørring

34/35

Musikalske søstre

SJØRRING. I marts 1972  var der stor underholdningsaften i den nye hal i Sjørring. Overskuddet gik til den indsamling, der var i gang for at skaffe penge til en tilsvarende hal i Thisted: Thy Hallen. Blandt de medvirkende i en amatørkonkurrence var disse syv syngende søstre. Hvem var de - hvem kender deres navne, og hvad blev der af dem? Skriv en kommentar!   

 

30-12-2012 Per Gravesen:
Hej. Jeg kender da Elly, pigen i midten...

 

05-02-2014 Lars Henrik Leed ( Født 1954 opvokset i Ydby ):
De Syv Syngende Søstre kom fra Gettrup, de boede naboer til mekaniker Munksholm, jeg kender ingen af navnene, deres far var mælketankvogns chauffør, mens jeg var landbrugsmedhjælper på Helligsøgård i 1969.
 

 27-05-2014 Elly Klit Jensen:
Jeg er en af de Syv syngende søstre. Det er rigtigt, at vi var med i amatørkonkurrencen. Vi vandt, og blev efterfølgende hyret til arrangementer rundt om i - hovedsageligt Midtjylland- hvor vi sang og spillede datidens dansktop musik. Det stod på i 2-3 år. På billedet ses mine søstre. Fra venstre Hanne, Mona, Gitte, Elly, Rie, Bente og Aase.
Det er også rigtigt at vores far var tankvognschauffør og senere graver ved Gettrup kirke. Vores forældre : Richard og Maren Jensen
 

02-01-2017 Tommy Olesen:
Hvor sjovt - jeg gik i klasse med Mona engang :-)


 

 

Foto: Tage Jensen

Billednr: 30864