Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Sennels - Arbejde

30/46

Høst på Nr. Knudegaard

Datering: 1920

Sennels 1920. Høst på Nr. Knudegaard. Fra venstre: Christian Nørgaard, Marie Rytter, Ane Marie Nørgaard, ukendt, ukendt, Ane Marie Bech, Christen Overgaard.

reg. 11.4.2002 på Thisted Arkiv. Scannet 6.9.2009 på Vangsaa Arkiv.

 

10-03-2012 Ole Knudgaard:
Jeg søger min farfars fødested i Sennels-området. Min far hedder Laurits Kristian Sørensen Knudgaard født den 6. september 1904. Min far har oplyst, at hans far kom fra Knudgaard i Sennels. Jeg har forstået, at der har ligget en Knudgaard, hvor campingpladsen ligger - er det Nørre Knudgaard eller en anden Knudgaard og har nogen af ejerne (hvis der har været 2 Knudgaarde) heddet Knudgaard eller er nogle af børnene fra en af Knudgaardene blevet kaldt Knudgaard? Kan nogen hjælpe? Min far har medens han levede ikke kunnet komme hans fars herkomst nærmere, en at han kommer fra Knudgaard i Sennels.

25-01-2023  Ole Knudgaard:
Jeg har ved egne studier konstateret, at der er gårdene Nørre Knudgaard og Sønder Knudgaard. Ingen af ejerne har været døbt Knudgaard, men flere af ejerfamilierne har brugt KNUDGAARD som kaldenavn i forskellige konstellationer - og i en sådan grad, at KNUDGAARD-navnet har sneget sig ind i officielle sammenhænge. Min familiegren er knyttet til Sønder Knudgaard og første gang et barn er døbt KNUDGAARD til efternavn er i 1902, hvor min faster Kathrine døbes.

Kontakt: ole@knudgaard.dk

Billednr: 26002