Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Kallerup - Kallerup Vadested

6/8

Sølvbryllup

KAll.vad 7. Sølvbryllup. 3 drenge foran:Aage, Johannes Ejner Skallerup Jensen.2. Rk. Inger Sj og mand Ejner, Sølvbrudeparret Mariane og Poul Chr. Jensen (Møller), Maren og Jens Skriver, Erna SJ (Søndergaard), 3. rk: Verner, Christian, Niels Sj, ?, Jens Chr. SJ, Inger Søndergaard, Henry Overgaard Nielsen m. Svend, Kristian og Else Skriver, Sigrid ON, Henry SJ. Afleveret af Anna Jensen.

 

Husmand og tømrer, Poul Kristian Jensen (Møller) (1892-1944) er født i Thorsted og er søn af fattiggårdsbestyrer, Jens Christian Jensen og Maren Cathrine Poulsen. Han blev gift med Mariane Skallerup (1892-1974) der er født i Skjoldborg og er datter af husmand, Niels Jensen Skallerup og Sidsel Marie Larsen. De er begravet på Kallerup kirkegård.

Kommis, Einar Poul Christensen (1897-) er født i Hillerslev og er søn af husmand, Christen Vandet Christensen og Nielsine Marie Jensen. Han blev gift i Skjoldborg i 1920 med Inger Jensine Jensen Skallerup (1896-) der er født i Skjoldborg og er datter af husmand, Niels Christian Jensen Skallerup og Sidsel Marie Larsen.

Gårdmand, Jens Skriver Jensen (1881-1979) er født i Kallerup og er søn af gårdmand, Christen Jensen (Skriver) og Else Jensen. Han blev gift i Skjoldborg i 1912 med Maren Jensen Skallerup (1887-1977) der er født i Stagstrup og er datter af husmand, Niels Christian Jensen Skallerup og Sidsel Marie Larsen. De er begravet på Kallerup kirkegård.

Sigrid Marie Skallerup Jensen (1919-) er født i Kallerup og er datter af husmand, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup. Hun blev gift i 1939 i Kallerup med arbejdsmand, Henry Emil Overgaard Nielsen (1916-) der er født i Sjørring og er søn af husmand, Niels Overgaard Nielsen og Johanne Helvine Christensen.

Niels Kristian Skallerup Jensen (1921-) er født i Kallerup og er søn af husmand, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup.

Jens Christian Skallerup Jensen (1925-) er født i Kallerup og er søn af husmand, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup. Han blev gift i 1960 i Skjoldborg med lærerinde, Anna Kirstine Myrhøj Vestergaard (1928-) der er født i Borbjerg og er datter af købmand, Laust Jensen Vestergaard og Dorthea Katrine Myrhøj.

Henry Skallerup Jensen (1926-) er født i Kallerup og er søn af husmand, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup.

Erna Katrine Skallerup Jensen (1929-) er født i Kallerup og er datter af husmand og tømrer, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup. Hun blev gift i Kallerup i 1952 med chauffør, Tage Emil Søndergaard (1927-) der er født i Snedsted og er søn af tømrer, Johannes Søndergaard og Kirstine Kathrine Vestergaard.

Aage Kristian Skallerup Jensen (1932-) er født i Kallerup og er søn af husmand, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup.

Ejner Skallerup Jensen (1933-) er født i Kallerup og er søn af husmand, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup.

Johannes Skallerup Jensen (1935-) er født i Kallerup og er søn af husmand og tømrer, Poul Kristian Jensen og Mariane Jensen Skallerup.

Svend Aage Overgaard Nielsen (1939-) er født i Snedsted og er søn af arbejdsmand, Henry Emil Overgaard Nielsen og Sigrid Marie Skallerup Jensen.

Christen Skriver Jensen (1913-1991) er født i Kallerup og er søn af gårdejer, Jens Skriver Jensen og Maren Jensen Skallerup. Han blev gift i Kallerup i 1959 med Aase Margrete Jensen (1934-) der er født i Sjørring og er datter af husmand, Alfred Martinus Jensen og Anna Hedegaard. Han er begravet på Kallerup kirkegård.

Else Jensen (1913-) er født i Kallerup og er datter af gårdejer, Jens Skriver Jensen og Maren Jensen Skallerup. Hun er begravet på Kallerup kirkegård.

 

Billednr: 46882